Ciudadanos de València s’unix als veïns en la censura pels canvis de línies d’EMT

València Noticies | Redacció.- “Per a Grezzi participació significa fer el que vullga, quan vullga i on vullga i no el que necessiten els valencians. Açò confirma que no sols per a Grezzi, sinó per a tot el tripartit, participació és igual a màrqueting polític sense una planificació ni una gestió sòlida darrere i ni de bon tros un compromís de vinculació al que diga la ciutadania”, ha declarat el regidor de C´s en l’Ajuntament de València sobre el canvi de línies d’EMT i el procés participatiu associat.

Narciso Estellés.
image-400617

“L’arreplega massiva de firmes en quasi tots els barris confirma el fracàs del procés participatiu de l’EMT i que no estàvem només criticant sinó predient el que passaria. Ja advertim fa dos mesos que el procés era fals, fallit, demagògic i només propagandístic i el temps ens ha donat completament la raó”, ha explicat Narciso Estellés.

En els plens de maig i juny Estellés va instar a Grezzi que actuara preferentment en les línia 8-11-29-31-73 i 81, deixant en mans del bon criteri dels tècnics d’EMT un estudi específic per al cas concret de Sociópolis. “Tot el procés complet del canvi no era al cent per cent erroni, però en estes línies especialment sí que era absolutament prioritari replantejar noves solucions. Obstinar-se en l’itinerari de la línia 11 no és ni tècnica ni políticament acceptable. Fins als seus mateixos socis de govern es desmarquen del canvi, amb això està tot dita”, ha remarcat el regidor de C´s.

“Mendoza, del PP, parla ara de paralitzar tots els canvis d’EMT quan més de la mitat ja estaven preparats en la seua època com ja li he recordat, mentres Grezzi no es dóna compte que tot el món no pot estar equivocat en la mateixa dirección”, ha afirmat Estellés, el qual ha puntualitzat que “la qual cosa C´s pretén és una EMT amb disseny de línies participatiu entre tècnics i ciutadans, amb màxima oferta, freqüència i qualitat de servici, que s’adapte a les necessitats reals de la ciutat, i que es puga pagar de veritat sense fer un forat en els comptes cada any”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.