Ciutadans alerta que la prohibició d’aparcar en el carril bus afecta més de 500 bars de Russafa i Cánovas

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha alertat que la prohibició d’aparcar en el carril bus afecta més 500 bars de les zones de Rufaza i Canovas. Segons la modificació puntual del pla especial de protecció de Rufaza-Sur Gran Via, en la zona de Rufaza hi ha 303 restaurants, pubs, discoteques i salons lounge mentres que en la zona de Gran Vía-Canovas hi ha 242.Fernando Giner.

Ribó amenaça l’ocupació al dificultar l’activitat econòmica. La seua ideologia li porta a actuar sense pensar en les conseqüències. La prohibició en l’aparcament en el carril bus està restant clients perquè no se’ls ha donat alternatives on deixar el cotxe”, ha dit Giner.

El portaveu de Cs ha recordat que els clients de l’hostaleria són tant els veïns de la ciutat com els de l’àrea metropolitana. “València té 750.000 persones però Ribó ha de tindre en compte al milió i mig que viu en l’àrea metropolitana”, ha afegit Giner.

Per a concloure, el portaveu de Cs ha incidit que l’oferta d’aparcament que suposava el carril bus no ha sigut compensada amb aparcaments públics.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.