Ciutadans Benicarló reclama una solució als abocaments d’aigües residuals que afecten a la ciutat

platgesblopunt2016L’edil José María Compte assenyala que “la solució als vessaments només arribarà mitjançant un pacte de tots els partits polítics”

Benicarló. L’edil de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de Benicarló Jose Maria Compte ha reclamat “una solució urgent als abocaments d’aigües residuals que afecten a la ciutat” i ha assenyalat que “la solució davant aquest problema de vessaments només arribarà mitjançant un pacte i el consens de tots els partits polítics”. “La ciutat presenta problemes en els col·lectors d’aigües residuals i pluvials”, ha explicat l’edil, al mateix temps que ha assenyalat que “aquesta situació provoca que quan plou intensament, s’ocasionen abocats d’aigües fecals a les platges, produint tancaments temporals de les mateixes per contaminació bacteriana”.

En aquest sentit, Compte ha criticat que “el creixement urbanístic dels últims anys i la distribució històrica del clavegueram de la ciutat, fan que tot açò siga un problema històric que requereix d’una solució a llarg termini”. Per açò, el regidor ha insistit en “la importància d’impulsar un compromís per part de tots els grups municipals, al marge dels colors i interessos partidistes, per a solucionar un greu problema mediambiental que pot repercutir en problemes de salut per als veïns i en conseqüències econòmiques negatives per al nostre turisme”.

Així mateix, Compte ha apostat per “actualitzar els col·lectors a les necessitats actuals i de futur per a la població de Benicarló i realitzar una planificació exhaustiva dels serveis abans de començar les noves urbanitzacions en la localitat”. “També serà necessari treballar intensament per la conscienciació de la població per a evitar irregularitats en l’abocament de certs residus pel clavegueram o col·lectors pluvials”, ha conclòs l’edil.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.