Ciutadans (C’s) alerta de la deixadesa que patiexen els carrers i jardins de València

València Notícies | Redacció.- El regidor de Ciutadans (C’s) Santiago Benlliure ha denunciat “la deixadesa que patixen els carrers i jardins de la ciutat. Pilar Soriano és l’única que no veu el que veuen tots els valencians. Està ancorada en el negacionisme”.

L’edil ha recordat que una de les prioritats per als veïns de la ciutat és la neteja. “Las queixes dels veïns dels barris de València l’encapçalen els assumptes referents a la brutícia de carrers i parcs i jardines”, ha dit Benlliure. “El grup Ciutadans ha presentat enguany quatre mocions dirigides a millorar el servici de neteja, però el tripartit les ha rebutjat dient que València està neta. No té sentit que Soriano diga que està neta la ciutat i que al mateix temps demane més pressupost per la seua àrea”.

santiago-benlliure
image-427421

El regidor de Ciutadans s’ha referit a la brutícia acumulada en el passeig de l’Albereda dos dies després del castell que es va disparar el dissabte a la nit. “Las papereres es desborden a València. Els veïns no tenen on tirar els papers, la qual cosa denota una mala planificació i un ineficaç sistema d’arreplega dels residus després de les concentracions puntuals de ciudadanos”, ha explicat Benlliure.

“La ciutat necessita una neteja profunda, C’s va demanar per mitjà d’una moció, que es netejara tota la ciutat, quelcom que tampoc s’ha fet. El que està fent Soriano és anar eixint del pas netejant determinades àrees quan rep moltes queixes mentres continua dient que València està neta. Recordem també la quantitat de panderoles i rates amb què han hagut de conviure els ciutadans este estiu”, ha conclòs Benlliure.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.