Ciutadans (Cs) denúncia que Fuset incomplix els acords per a unes falles més inclusives

València Notícies | Redacció.- El Grup Municipal Ciutadans (Cs) de l’Ajuntament de València ha exigit al regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, el compliment de l’acord plenari d’octubre de 2016, en la sessió del qual es van aprovar una sèrie d’acords per a fer una falles més inclusives.Amparo Picó.

La regidor Amparo Picó ha recordat que “en eixe ple vaig presentar una moció amb uns plantejaments per a aconseguir unes festes més inclusives el contingut de les quals va ser copiat pel regidor, Pere Fuset, en la seua proposta alternativa. Eixos plantejaments tenien com a finalitat la necessitat de posar les ferramentes necessàries perquè les festes puguen arribar a tots i foren inclusives. Només volem defendre els seus drets com personas”.

“En el seu moment l’àrea de Cultura Festiva havia d’haver fet un estudi per a habilitar un altre espai per a persones discapacitades en una altra zona de la Plaça de l’Ajuntament per a tindre dos opcions a on acudir. Estem en plenes festes falleres i només hi ha un espai per a persones discapacitades i és un espai xicotet pel que estan apretados”, ha explicat Amparo Picó i qui ha recordat que “en la ‘Mascletà de la Nit de l’Espolí’ no es va habilitar cap espacio”. Un altre dels acords que s’estan incomplint és el de senyalitzar els accessos per a les persones que necessiten estar en zones adaptades.

“En les zones on es planten les falles més importants s’han de senyalitzar els recorreguts per a tindre una adequada accessibilitat a fi d’evitar les aglomeraciones”, ha explicat Picó.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.