Ciutadans (C’s) impulsarà una iniciativa popular per a decidir el topònim de la ciutat

València Notícies | Redacció.- Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de València ha proposat hui la posada en marxa d’una iniciativa popular per a decidir el topònim de la ciutat. “Són els valencians els que han de decidir si volen que el nom de la ciutat en castellà es perda per sempre”, ha declarat el portaveu de C’s, Fernando Giner, als mitjans de comunicació minuts abans de començar el ple municipal.fernando-giner

“La nostra proposta és arreplegar firmes perquè els veïns de la ciutat es manifesten en un sentit o un altre”, ha declarat Fernando Giner.

El portaveu de C’s ha recordat que “Ribó és el representant de tots els valencians però no representa a la majoria social de la ciutat. El procediment que van iniciar per a canviar de forma unilateral el nom de la nostra ciutat fa aigües. No reflectix la realitat sociolingüística de la ciutat, que és clarament bilingüe”.


 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.