Ciutadans (C’s) insta al tripartit a completar les inversions compromeses per a la Policia local

València Notícies | Redacció.- La regidor de Ciutadans en l’Ajuntament de València María Dolores Jiménez ha instat al tripartit a executar totes les inversions de la regidoria de Policia previstes en el pressupost. “La mitat de les inversions de l’Ajuntament estaven sense adjudicar passats ja tres trimestres de l’any. El cas de la delegació de Policia és molt més greu ja que encara té el 97% sense executar. Açò ve a demostrar la falta de gestió i de rigor en el compliment d’uns pressupostos propis, realitzats pel tripartit per a ser incomplits per ells mateixos”, ha assegurat María Dolores Jiménez.maria-dolores-jimenez

L’edil ha recordat que, a proposta de Ciutadans, s’ha iniciat l’entrega de jupetins de protecció adaptats a la fisonomia femenina. “Els Equips de Protecció Individual (EPI) han de ser entregats de forma individualitzada per a cada un dels seus usuaris. Els jupetins són un element de protecció individual però, lamentablement, el seu ús a València no és individualitzat ja que els agents se els tenen que intercanviar”, ha apuntat Jiménez.

D’altra banda, la regidor de Ciutadans ha instat al tripartit a incloure en els pròxims pressupostos “partides suficients per a dotar d’equips de treball als policies locals de València a fi de poder realitzar les seues funcions en condicions adequades. Estos equips de treball han de plantejar-se des de dos perspectives, els que servixen per a tot el col·lectiu de policies i els equips de protecció individual EPI. Tots les patrulles han de disposar d’emissores”.

Respecte a la resta d’equips de treball, María Dolores Jiménez sol·licita que, en futures licitacions, els vehicles incloguen “equipament com a mampares de protecció, llanternes, guants de làtex, cisalles, cintes de senyalització i elements d’abalisament així com la dotació adequada perquè els policies puguen realitzar totes les seues funcions”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.