banner_990x90_EFE (1)

Ciutadans (C’s) proposa qualificar la Ciutat de l’Artista Faller zona industrial artesanal

València Noticies | Redacció.- El regidor de C’s Narciso Estellés, ha proposat a la Comissió de Desenrotllament Urbà un nou objectiu que se suma a la decisió del consistori, iniciativa de C’s, de protegir la Ciutat de l’Artista Faller (CAF) : “Volem qualificar-la com nova zona d’ordenació industrial artesanal i redactar unes normes urbanístiques per a limitar l’àmbit a la construcció de monuments fallers fins a l’aprovació definitiva de la revisió del PGOU”.

francisco-estelles
image-423418

“Han passat 10 mesos des de la firma del Pla de Revitalització i Millora de la CAF i no hem vist cap canvi excepte constituir la comissió técnica”, ha explicat Estelles. “Considerem prioritari prendre iniciatives que frenen està degeneració. La inacció del tripartit li va a passar factura a la CAF”, ha destacat el regidor qui ha fet insistència en què “si passa més temps i el tripartit no pren mesures, el declivi serà imparable i l’essència de la CAF l’haurem perdut”.

Estellés ha recordat que “no és la primera vegada que se sol·licita esta petició però, en esta ocasió, el moment és greu perquè no es pot esperar diversos anys fins a aprovar-se la revisió del PGOU. Els artistes fallers mereixen major consideració, el malestar va en augment en un col·lectiu on només s’han rebut promeses i paraules buides”.

“L’objectiu d’esta proposta és garantir la supervivència de la CAF. Un espai que ha perdut la seua essència ja que en la mitat dels 50 tallers artesanals no es practiquen activitats relacionades amb la construcció de falles”. “Queremos blindar la CAF a activitats relacionades amb les falles”, ha dit Estellés.

D’altra banda el regidor de C’s ha recordat que el seu grup va sol·licitar en el Pla de Revitalització “que els autobusos de l’EMT, amb parada en el barri, promocionen la CAF.  A dia de hui no s’ha fet. Com a conseller de l’EMT portaré eixe plantejament a un Consell i em pregunte quant temps ha de passar per a fer efectiva la proposta, màximament quan hi ha un document firmat per tots els portaveus del Consistori, l’Alcalde i el Mestre Major”, ha conclòs el regidor de C’s.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.