Ciutadans (C’s) proposa un pla de protecció amb gossos per a les víctimes de violència de gènere

València Notícies | Redacció.- Ciutadans (C´s) ha presentat una moció al Ple de l’Ajuntament de València que arreplega un pla de protecció amb gossos per a les víctimes de violència de gènere. “El objectiu és previndre noves agressions i augmentar la protección de les víctimes. Per a això hem presentat una moció al ple que se celebrarà el pròxim jueves”, ha declarat la regidor de Ciutadans (C’s) María Dolores Jiménez.

ciudadanos-plantea-establecer-acuerdos-de-colaboracion-con-la-asociacion-proyecto-escan

“Consideramos que tota mesura encaminada a previndre les agressions és poca i pensem que els gossos poden ser un gran suport i ajuda per a dones que han sigut víctimes de violència de género”, ha declarat Jiménez qui ha explicat que els gossos “pueden ser grans aliats del Grup GAMMA. Seria bo iniciar com més prompte millor la col·laboració com a experiència pilot. A més comptem amb l’experiència positiva de Múrcia, on el programa està tenint molt bons resultados”, ha explicat la regidora.

“Creeguem que la nostra proposta ha de tindre cabuda en els pressupostos de municipals de 2017 i així ho anem a proponer”, ha afirmat Jiménez. Per a dur a terme esta proposta Ciutadans planteja establir acords de col·laboració amb l’Associació Projecte Escan (encarregats de posar en marxa el projecte a Múrcia), o una altra de similar, per a començar a desenrotllar la versió pilot del pla i en dos mesos donar compte a la comissió.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.