Ciutadans de València aconseguix que comencen els treballs de neteja del solar del carrer Moncayo de Patraix

València Noticies | Redacció.- “La pressió de Ciutadans (C’s) de València ha aconseguit una gran millora per al barri de Patraix ja que s’han iniciat els treballs de neteja en un solar que presentava unes condicions molt deficients de manteniment suposant un risc de salubritat i seguretat per als veïns”, ha dit el regidor de C’s María Dolores Jiménez.

A principi de març, després d’una denúncia de l’associació de veïns de Patraix en el consell de districte, la regidor de Ciutadans María Dolores Jiménez va arreplegar la dita queixa. “Els vam dir a l’equip de govern que era necessari actuar sobre el solar situat junt amb els carrers Moncayo i Sant Vicent Màrtir. A les reivindicacions veïnals cal escoltar-les. Això és realment practicar la participació”, ha dit l’edil de C’s.

Solar de la calle Moncayo.
image-373068

Després de diverses notes interiors sol·licitant la neteja de la dita zona, la regidor Pilar Soriano va comunicar a María Dolores Jiménez que una de les zones del solar s’havia netejat. Mentrestant, Soriano ha reconegut a C’s que la segona zona “seguix en el mateix estat d’abandó, per la qual cosa es procedix a incoar expedient per a requerir al propietari la neteja i manteniment dels solars”, segons figura en la nota interior remesa a C’s.

María Dolores Jiménez ha afirmat: “Des de l’agrupació de Ciutadans en el districte de Patraix celebrem que s’haja netejat part del solar però l’actuació està incompleta. Queda una part per arreglar així com procedir a la retirada de l’herba seca que ha quedat acumulada per a evitar possibles incendis”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.