Ciutadans de València aposta per reduir el tràfic oportunista de les pedanies

València Noticies | Redacció.- El regidor de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de València Narciso Estellés ha presentat una moció en la comissió d’Urbanisme i Mobilitat Sostenible per a estudiar solucions alternatives al pas oportunista de vehicles per la població de Borbotó. “Tant en Borbotó com en altres pedanies de València l’Ajuntament ha de treballar de valent per a assegurar que el tràfic oportunista circule sempre per fora de la població, i aconseguir que els vehicles que transiten per la mateixa ho facen a 30 km/h si els veïns finalment així ho preferixen per mitjà d’un procés participatiu”, hi ha el dit Narciso Estellés.

L’edil de C’s ha afegit: “El nostre treball és reunir-nos amb veïns de tots els barris i pedanies de València i comprovar ‘in situ’ les situacions a millorar i portar les iniciatives a l’Ajuntament per a aconseguir la seua posada en marxa. Este és el nostre factor diferencial”.

Narciso Estellés.
image-375917

La iniciativa presentada per C’s ha sigut trasllada per unanimitat als servicis tècnics competents per al seu estudi. L’edil ha proposat també que “es consideren com peatonalizables alguns carrers del centre de la població que tenen voreres inviables per la seua estretor”.

La proposta per a la pedania de Borbotó continua la línia de treball iniciada per Ciutadans mesos arrere amb la limitació de la velocitat del tràfic a 30 km/h en l’entorn comprés entre els carrers Joaquín Ballester, Pius XII, Avinguda de Burjassot i Menéndez Pidal. Respecte d’això, el regidor de C´s ha comentat: “Celebrem que el Servici de Circulació i Transports considere convenient esta mesura perquè és una àrea amb un moviment de vianants significatiu propi d’un barri residencial, que ha de conviure amb una àrea comercial amb afluència massiva de vehicles, sumat als autobusos que passen pel barri”.

D’altra banda, el regidor de C’s ha matisat que “ens hem abstingut en la comissió al votar l’adhesió de l’Ajuntament de València a la Xarxa de Ciutats que caminen, deixant posposada la nostra opinió definitiva per al Ple si el regidor Grezzi és capaç de demostrar allí que aposta realment per l’accessibilitat universal i per prioritzar la seguretat dels vianants i açò no és només un més dels seus gestos per a la galería”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.