Ciutadans de València censura el desinterés del tripartit per garantir la seguretat en el Besamà

València Noticies | Redacció.- La regidor de Ciutadans (C’s) María Dolores Jiménez ha preguntat en la Comissió de Participació, Drets, Innovació Democràtica i Seguretat Ciutadana, Bombers, Prevenció i Intervenció en Emergències per l’absència d’una ambulància en el Besamà a la Mare de Déu i en la resposta ha comprovat “el desinterés que existix en tripartit per garantir la seguretat en el Besamà a la Mare de Déu”.

María Dolores Jiménez.
image-373656

L’edil de C’s ha dit: “Sandra Gómez ens ha reconegut que la Policia Local va estar en el Besamà i, que, per tant, diu que ha complit el seu paper mentres ha atribuït a l’àrea de Cultura Festiva que no estiguera una ambulància. Els ciutadans tenen dret a tindre els servicis que garantisquen la seua seguretat i els problemes interns del tripartit no han de provocar un servici incomplet com el prestat en el Besamà”.

Jiménez ha lamentat “la poca cintura de Sandra Gómez” ja que “podria haver demanat ajuda a Protecció Civil per a garantir un servici complet d’emergències en el Besamà”.

Durant este acte, la policia local de València va haver d’atendre set lipotímies.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.