Ciutadans de València censura la falta de servici d’urgències 24 hores en El Saler, El Palmar i el Perellonet

València Noticies | Redacció.- La regidor de Ciutadans María Dolores Jiménez ha censurat hui la regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, per “l’absència d’un servici d’urgències 24 hores en les pedanies d’El Saler, El Dinyar i el Perellonet que puguen atendre dins del termini i la forma escaient qualsevol caiguda o infart que es poguera produir”.

María Dolores Jiménez.
image-413455

L’edil ha recriminat la falta mitjans per a atendre les persones en estes pedanies. “Fa falta una ambulància de Suport Vital Bàsic en les pedanies durant els mesos d’estiu”, ha dit Jiménez.

En este sentit, Jiménez ha recordat que estes platges compten amb sanitaris que cobrixen el servici preventiu de les mateixes i que “no poden deixar este servici per a anar a una vivenda o un lloc públic fora de la platja per a realitzar una assistència. Per això, considerem necessari reforçar el servici sanitari que s’oferix en estes pedanies”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.