Ciutadans demana a l’Ajuntament que informe dels carrers amb problemes per a l’accés de servicis d’emergència

València Notícies | Redacció.- La regidor de Ciutadans en l’Ajuntament de València, María Dolores Jiménez, ha presentat una bateria de preguntes al Ple sobre l’accessibilitat dels servicis d’emergència en tots els carrers de la ciutat. “Volem saber en quina mesura la regidoria de Seguretat Ciutadana té constància de l’existència de carrers que presenten dificultats en el seu accés als servicis d’emergència així com el nombre d’informes i la seua autoria respecte a l’accés a determinades zones de la ciutat de València per part de bombers”, ha dit Jiménez.María Dolores Jimenez.

L’edil de Cs ha afirmat: “Ja hem denunciat que el tall de carrers amb bol·lards i maceteros impedix l’arribada de servicis d’emergència a determinades zones de la ciutat o almenys ho ralentitzen en excés pel fet que havien de donar una volta o llevar bol·lards. Abans de prendre decisions que puguen provocar risc o perill, és necessari tindre informes tècnics que avalen la decisió”.

La regidor de Cs també ha preguntat sobre la coordinació entre les regidories de Seguretat i Mobilitat. “És molt important que totes les àrees de l’ajuntament estiguen coordinades ja que les actuacions de la regidoria de Mobilitat poden repercutir en la forma d’accedir que tinguen els bombers davant d’una emergència”, ha conclòs Jiménez.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.