Ciutadans demana incrementar les mesures de control de castells unflables i atraccions infantils

València Notícies | Redacció.- Ciutadans en l’Ajuntament de València ha demanat, per mitjà d’una moció que portarà al ple municipal, que s’incrementen les mesures de control de castells unflables i atraccions infantils perquè els xiquets puguen disfrutar d’elles amb total seguretat.María Dolores Jimenez.

La regidora de Cs María Dolores Jiménez ha destacat que és de vital importància que “els elements de joc infantil que s’instal·len tinguen totes les certificacions corresponents i exigibles i totes les revisions”.

Sobre este assumpte, Ciutadans instarà que l’Ajuntament realitze una labor d’inspecció de les instal·lacions de joc infantil en què certifique que complixen amb els requisits normatius. “Junt a estes mesures de caràcter tècnic, les instal·lacions d’estos elements han de comptar amb permís i amb un segur de responsabilitat”, ha afegit Jiménez.

La regidor de Ciutadans ha titlat de “fundamental” que s’extremen les mesures de prevenció i seguretat “per a que els xiquets puguen disfrutar sense estar exposats a cap perill en castells unflables i instal·lacions infantils”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.