Ciutadans demana que el tripartit explique els criteris objectius per a ingressar en la residència de Valle de la Ballestera

València Noticies | Redacció.- “Anem a demanar explicacions a la regidora Consol Castillo davant de les presumptes irregularitats comeses en la residència municipal de Vall la Ballestera-La Cosa Nostra. La responsable del tripartit ha reconegut l’existència d’una situació anòmala però no ha explicat més i ara parla de transparència”, ha explicat la regidor de Ciutadans (C´s) en l’Ajuntament de València Amparo Picó després de conéixer la iniciativa de la regidora de Benestar Social, Consol Castillo, per a establir uns criteris objectius en l’adjudicació de places de la residència municipal.

Amparo Picó.
image-399389

“Nos pareix inadequat parlar de ‘regularizar’ sense donar més informació, però en canvi parlar de transparència. El grup de Ciutadans vol saber allò que s’ha succeït amb anterioritat. Els ciutadans tenen dret a conéixer-les i així ho anem a preguntar en la pròxima comissió de Desenrotllament Humà”, ha dit la regidora del grup de C´s.

A més, l’edil de C´s vol saber si l’àrea de Desenrotllament Humà va a desprendre’s de més competències impròpies, o siga aquelles que realitza l’ajuntament però són responsabilitat de la Generalitat, com ha succeït amb l’esmentada residència.

L’edil Picó vol conéixer els criteris adoptats per a realitzar la concessió de places de l’esmentada residència des de la delegació. “Molt ens temem que, novament, ha actuat amb lleugeresa en la cessió a la Generalitat com va fer per a rescindir els convenis amb el Banc Solidari d’Aliments i la Ciutat de l’Esperanza. El primer ja no existix i, sobre el segon, un recurs dels gestors li ha obligat a mantindre-ho fins a novembre. La regidor Castillo ha anunciat que acaba la relació”, conclou Amparo Picó.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.