Ciutadans demana que es paralitze la reestructuració de la Policia Local de València

València Notcias | Redacció.- La regidora de Ciutadans María Dolores Jiménez ha presentat hui als mitjans de comunicació una moció, que es debatrà en el ple de dijous que ve, en la que el seu grup municipal demana que es paralitze la reestructuració de la Policia Local de València.

“Pensem que no és el moment donada la carència d’efectius amb què ens trobem”, ha declarat la regidor de Cs, qui ha exigit a la regidora de Seguretat Ciutadana “serietat i diàleg amb tots els veïns i associacions, també amb els que s’han posicionat en contra de que el grup GOES, un grup de gran vàlua i professionalitat, es dissolga durant el dia, ja que, per exemple, deixaria de fer la seua labor en els mercats”.María Dolores Jiménez.

Jiménez s’ha referit a la gestió del tripartit en matèria de seguretat com de “Pepe Gotera i Otilio, Empastres a Domicili, ja que en dos anys no han fet una al dret”. En esta línia María Dolores Jiménez ha anunciat que el pròxim mes Ciutadans presentarà una moció “per a pal·liar la carència de policies. El principal problema és la falta de personal. Demanarem que es porten policies locals a València en comissió de servici no sols per a Falles, sinó per a altres festes, grans esdeveniments, maratons etc….”

En resposta a les declaracions de Menguzzato sobre el cos de bombers, Jiménez ha recordat que el seu grup ha presentat mocions per a l’increment de plantilla, millores en la dotació d’equips, manteniment de vehicles, la reobertura del parc de l’Oest, formació específica i un temari específic d’oposicions, entre altres. D’altra banda, María Dolores Jiménez ha criticat la falta de sensibilitat de Menguzzato “referent als cursos contra el yihadisme per a la policia local”.

Per a concloure, la regidor de Ciutadans ha recordat que “Campillo ha fet hui això de sempre, tirar-li la culpa al govern central. Però com sempre arriben tard a demanar que s’allibere la taxa de reposició”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.