Ciutadans denúncia el caos circulatori de la ciutat

València Notícies | Redacció.- El regidor de Ciutadans en l’Ajuntament de València Narciso Estellés ha denunciat el “caos circulatori” que patix la ciutat des de la volta de vacacions i en l’inici del curs escolar. “La política de col·lapse circulatori que aplica Grezzi es veu agreujada per les obres de la V-30, per les obres inacabades en molts carrers de València, per la vaga de metre i per una oferta d’EMT de setembre inferior en quilòmetres, viatges i places a la de 2016″, ha dit Estellés, qui ha afegit que “les cinc vegades que durant este mes es tallarà al tràfic la Plaça de l’Ajuntament seran la guinda perquè el balanç de mobilitat del mes de setembre siga negre”.Narciso Estellés.

Narciso Estellés ha anunciat que el grup Ciutadans ha preguntat a Grezzi, en la comissió de Mobilitat, pel dispositiu disposat a nivell de sala de control, de regulació de semàfors i la coordinació amb Policia Local per a pal·liar este caos. “També hem preguntat per les intensitats de tràfic en els grans accessos a la ciutat. L’obligació de Grezzi és tindre controlades estos indicadors i posar mesures pal·liatives, ja que no va posar preventives, i no quedar-se creuat de braços, que és el que està fent”, ha declarat el regidor de Cs.

Sobre este assumpte, el regidor Estellés ha destacat que “la qual cosa està ocorrent a València en este inici de curs no és més que l’expansió dels problemes a què ja ens ha obligat Grezzi a patir en el carrer Colom durant mesos”. “El regidor de mobilitat ‘no sostenible’ acumula cada dia més fronts en contra, mentres seguix sense aconseguir consens ni oferir alternatives per a les persones que necessiten desplaçar-se cada dia”, ha conclòs.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.