Ciutadans denúncia que els canvis en Baró de Càrcer arriben tard i exigix rigor tècnic i planificació

Narciso Estellés.

Narciso Estellés.

València Notícies | Redacción.- El grup municipal Ciutadans (C’s) València ha censurat hui que el regidor de mobilitat, Giuseppe Grezzi, haja actuat tard en Baró de Càrcer rexiulant els passos de zebra i col·locant balises. El regidor de C’s Narciso Estellés ha censurat que Grezzi, reaccione tard i de manera impulsiva una vegada més. “Es una autèntica irresponsabilitat tot el temps que Grezzi ha deixat passar sense prendre mesures de seguretat viària i reforç de la senyalització en l’avinguda Baró de Càrcer. Per a Ciutadans estes mesures arriben molt tarde”, ha dit Estellés.

En referència a la iniciativa que el Grup Municipal de Ciutadans porta demà al ple de l’Ajuntament de València per a la creació d’una comissió tècnica sobre Baró de Càrcer, l’edil de C’s ha assegurat: “Las actuacions iniciades en la nit d’ahir no eximixen el regidor Grezzi d’una potencial responsabilitat en tot allò que s’ha ocorregut en Baró de Càrcer. Cal crear una comissió tècnica que analitze tot el que ha succeït al voltant d’esta Avinguda, antany tranquil·la. La presa de decisions, l’existència o no d’informes, els accidents i el perill i falta de seguretat que han patit els valencians en tot este tiemps”.

Per un altre costat Narciso Estellés s’ha preguntat: “¿Era necessari que els veïns de la zona arribaren a mobilitzar-se i escriure la paraula atropell en els passos de zebra perquè es posen en marxa mesures de seguretat? Açò ocorre per la pèssima gestió de Grezzi en mobilitat, basada en actuacions a impulsos falta de rigor tècnic i contínues rectificacions. I esta és una rectificació més”.

Per a concloure, Narciso Estellés ha dit que “per a Ciutadans els accidents en Baró de Càrcer són una línia roja. No permetrem que es pose en perill la seguretat de les persones. Les solucions implantades són un punt de partida, però han d’anar emmarcades en un pla per a esta avinguda consensuat i comunicat als valencians”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.