BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Ciutadans denúncia que fa dos mesos que l’Ajuntament espera els equipaments de seguretat de Copa Amèrica

València Noticies | Redacció.- “El tripartit no té cap interés a millorar la seguretat de l’Ajuntament i ho està demostrant. Fa dos mesos la regidor de Seguretat Ciutadana va prometre que en breu arribarien a l’Ajuntament els equips de seguretat que es van utilitzar durant Copa Amèrica i encara els estem esperant”, ha afirmat la regidor de Ciutadans (C´s) València, María Dolores Jiménez, com a conseqüència del retard a implantar el nou arc detector de metalls, 14 escàners de mà i un altre de Rajos X acordat fa dos mesos.

María Dolores Jiménez.
image-365522

En esta línia, Jiménez ha afirmat: “La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, va portar a la junta de govern del 13 de març l’acord i ens va paréixer bé, màximament després de les nostres peticions per a incrementar la seguretat i denunciar les fallades des del passat estiu. El Consorci ja els hauria d’haver entregat. Demanarem explicacions”.

La regidor de C’s ha explicat que “l’obertura de l’ajuntament al públic és magnífica, però tant els ciutadans que accedixen a l’edifici, entre ells nombrosos turistes, com els treballadors, han de tindre unes garanties de seguretat”. “A hores d’ara, els policies continuen registrant els bosses de mà introduint les mans, una situació incòmoda per als agents i per a les persones que visiten l’edifici”, ha conclòs.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.