Ciutadans exigix a Grezzi la rectificació urgent de les línies 11 i 31 de l’EMT que demana més de 2.000 persones

València Noticies | Redacció.- El regidor de Ciutadans en l’Ajuntament de València Narciso Estellés ha exigit hui al regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, que rectifique urgentment i anul·le els canvis plantejats per a les línies 11 i 31 de l’EMT després de visitar Orriols i Mare de Déu del Carme-Beteró, comprovar que els veïns estan majoritàriament en contra de les modificacions de les línies i firmar amb ells contra els canvis.

“L’oposició dels veïns a la proposta de Grezzi és pública i molt notòria. Les dades són indiscutibles. El regidor de Compromís diu que hi ha 300 persones que han opinat en el procés participatiu de totes les línies. D’altra banda, hi ha més de 1.000 firmes que s’han arreplegat a Orriols en contra dels canvis de la línia 11 i més de 1.000 firmes en Mare de Déu del Carme-Beteró per la línia 31. Comparem les persones que han participat en els processos promoguts per Grezzi, que ni de bon tros tots estan amb ell, amb les més de 2.000 persones que han deixat la seua rúbrica per a oposar-se a ell només en els dos barris afectats per les línies 11 i 31”, ha explicat Estellés, que he recordat que en altres barris es van arreplegar també multitud de firmes en contra dels canvis d’altres línies.

Narciso Estellés en Orriols.

El regidor de Ciutadans ha recordat que els canvis de les línies 11 i 31 estan a temps d’anul·lar-se abans de la seua posada en marxa el pròxim dia 26 de juliol. “Grezzi no ha d’obstinar-se a defendre l’indefendible. Va equivocar des del principi l’objectiu d’estos canvis, que haurien d’haver sigut donar millors solucions a les necessitats de mobilitat dels valencians i no per a salvar el seu pressupost mal calculat per a 2016 a costa de perjudicar quasi mitja ciutat. Per cada persona que Grezzi ha aconseguit que estiga en el procés participatiu, hi ha set que han firmat en contra en els barris d’Orriols i Mare de Déu del Carme-Beteró”, ha dit l’edil de C’s.

Narciso Estellés ha explicat els motius reals pels quals Grezzi ha plantejat les modificacions en les línies 11 i 31 que han provocat que els veïns es mobilitzen per a anul·lar-los. “Els grans canvis han sigut promoguts per a poder donar viabilitat a la línia 99, recuperant amb urgència llocs de treball provinents d’altres línies. El que li exigim al regidor Grezzi és que, igual que va ser capaç de rectificar amb la línia 73, rectifique en les línies 11 i 31 perquè a penes suposen temps i cost recuperat per a l’EMT, no milloren la freqüència i, no obstant això, perjudiquen moltíssimes persones, una gran part d’elles majors”.

Narciso Estellés en Virgen del Carmen-Beteró.

En esta línia, el regidor de C’s ha presentat una iniciativa en la Comissió de Desenrotllament Urbà i Mobilitat en què, a més d’exigir que rectifique a temps en les línies 11 i 31, “hem proposat un període de prova de la resta de línies canviades, el seguiment del qual es faça des del Consell d’Administració d’EMT, amb el compromís que si no es complixen els objectius de guany de passatge, es promoguen modificacions de les línies afectades per mitjà d’un nou procés participatiu”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.