Ciutadans exigix a Grezzi màxima prioritat en la revisió de l’Ordenança de Circulació

València Notícies | Redacció.- El regidor de Ciutadans en l’Ajuntament de València Narciso Estellés ha exigit al regidor Giuseppe Grezzi que done “màxima prioritat al procés participatiu de revisió de l’Ordenança de Circulació de València”. L’edil de Cs ha explicat que les necessitats i la regulació de l’aparcament en la ciutat, el nou marc de conciliació i seguretat viària entre ciclistes, vianants i vehicles, i l’auge dels Vehicles de Mobilitat Personal (VMP) , entre altres de capital importància, “requerixen ser desenrotllats amb màxima urgència i prioritat en una nova Ordenança de Circulació, perquè l’actual data de 2010, i ha quedat obsoleta”.Narciso Estellés.

Estellés hi ha acusat a Grezzi de “fer omissió voluntària de la regulació. Grezzi està més còmode en la seua ciutat del caos, canviant les coses a discreció i no escripturant-les, que posant orde i forma”.

En este sentit, el regidor de Cs ha recordat que en els últims cinc anys han augmentat un 20% el número de ferits greus per accidents de bicicleta en la ciutat de València. De fet, en els últims tres anys s’han donat més de cent atropells greus entre ciclista i vianants. Amb estes dades, és necessari “obrir el debat ciutadà en temes com, per exemple, la universalització de l’ús del casc circulant amb bicicleta, o descartar la possibilitat de circulació de les bicicletes pel carril bici i la calçada al mateix temps, en paral·lel, tal com va anunciar Grezzi”. L’edil de Cs ha demanat a Grezzi que “no tinga por de que els ciutadans puguen opinar coses que no coincidisquen amb les seues idees”.

Per a concloure, Narciso Estellés ha exigit a Grezzi millores en la seguretat viària per als ciclistes, tant en senyalització viària, com en informació, recordant que “Grezzi té un anell ciclista insegur i de precipitada inauguració, amb encreuaments perillosos i poc intuïtius per a ciclistes, vianants i automobilistes, com ja hem demostrat des de Ciutadans”. Estellés ha insistit a Grezzi en que “es realitzen d’una vegada per sempre campanyes de seguretat viària en la ciutat de València, incidint sobretot en la protecció de vianants i ciclistes”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.