Ciutadans insta al tripartit a gestionar el canvi de les expropiacions pregades

València Notícies | Redacció.- El regidor de Ciutadans (C’s) Narciso Estellés ha instat al tripartit a canviar la Llei d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge (LOTUP) per a posar fi al pagament de desenes de milions en expropiacions pregades. “La falta d’un model i el continuisme està condemnant els valencians a pagar desenes de milions d’euros en expropiacions”, ha explicat l’edil de C’s en relació al pagament de 45 milions d’euros enguany per expropiacions pregades, és a dir, sòls que el PGOU qualifica com dotacionals i els amos del qual forcen a l’Ajuntament a què se’ls expropie independentment de si el consistori té o no interés en el mateix.

narciso-estelles
image-429247

El regidor de Ciutadans ha assegurat: “Els valencians necessiten un govern més resolutiu i que gestione millor. És prioritari optimitzar la gestió de les arques municipals en l’obtenció de sòls dotacionals”.

Narciso Estellés ha remarcat que “la inacció és danyosa per als interessos dels valencians. No podem esperar que la solució d’este problema vaja lligada a l’aprovació de la revisió del PGOU, perquè podria demorar-se en el temps diversos anys. L’Ajuntament va anunciar al juny contactes amb la Generalitat per a canviar la llei del sòl, però fins a la data tampoc hi ha novetats”.

Davant d’esta situació, el regidor de Ciutadans ha plantejat la seua proposta: “A la comissió d’Urbanisme hem presentat una iniciativa a fi d’instar a l’Administració Autonòmica per a modificar puntualment l’article 104 de la LOTUP en esta comesa i evitar, en la mesura que siga possible, l’expropiació pregada”.

Narciso Estellés ha recordat que hi ha altres prioritats per als veïns de la ciutat de València. L’edil de C’s ha conclòs: “Destinar ingents quantitats de diners en expropiacions comporta la impossibilitat de destinar-la a altres partides de millores en els barris prioritàries per als valencians”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.