Ciutadans proposa una rebaixa a l’impost de vehicles de tracció mecànica

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, presentarà una moció a la pròxima comissió d’Hisenda en què sol·licita una rebaixa de l’impost de tracció mecànica de manera que es compense les limitacions imposades als cotxes.Fernando Giner.

“L’Ajuntament de València ha de compensar els embossos i l’eliminació de carrils amb menys impostos als conductors”, ha declarat Fernando Giner.

 “L’Ajuntament ha de fer més fàcil la vida als ciutadans i està ocorrent just el contrari. Els autònoms tarden ara més a fer els repartiments i els pares tarden més a portar al col·legi als seus fills abans d’anar al treball o a l’arreplegar-los. Tots estos impediments deuen de ser compensats amb una menor càrrega fiscal, rebaixant l’impost municipal que han de pagar els propietaris dels vehicles de motor”, ha conclòs Giner.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.