BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Climent anima a les empreses valencianes a no perdre el tren de la revolució digital per a no quedar excloses del procés d’innovació

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha animat a les empreses valencianes “a no perdre el tren de la revolució digital, ja que la no utilització de tecnologies d’informació i comunicació suposa en l’actualitat un factor de exclusió de la innovació “.

En aquest sentit, ha indicat que la globalització “ha substituït la vella imatge que teníem de l’empresa tradicional per una altra nova en la qual entren en joc variables com les empreses multinacionals, que, mitjançant l’ús de les TIC aconsegueixen dominar els processos d’innovació, per on flueix el coneixement i l’activitat econòmica “.

Rafa Climent ha participat en l’acte d’obertura del congrés “2nd International BPW Spain Connecting Plus”, que se celebra durant els dies 1 i 2 de desembre a València. Aquest congrés organitzat per la Federació Espanyola d’Empresàries i Professionals (BPW Spain), a través de ponents de gran prestigi internacional, aborda els temes que s’albiren com el present i el futur immediat de la nostra societat.

El conseller considera que els problemes i desafiaments més importants als quals s’enfronta la nostra societat en els propers anys són els relacionats amb el canvi climàtic i la contaminació ambiental, el desenvolupament, que ha de ser sostenible, la desigualtat, la pobresa, i les exclusions d’àmplies capes de la població dels ordres socials i econòmics”.

“Aquests problemes i desafiaments requeriran un major compromís, transparència i credibilitat per afrontar-los”, ha afegit.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.