Climent: ‘Apostem per empreses punteres que són exemple de l’economia real i productiva que volem al nostre territori’

visita_conseller_climent_empresa_1_(pequena)
image-296511

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha destacat hui l’aposta i recolzament de la Conselleria i del nou govern “per les empreses punteres de la Comunitat que són exemple de l’economia real i productiva que volem al nostre territori”.

Climent ha recorregut hui a Novelda les instal.lacions de Carmencita dedicada principalment a la fabricació d’espècies i posteriorment s’ha traslladat fins Asp per conèixer la firma de pneumàtics Insa Turbo, dos empreses que aposten per la responsabilitat social i mediambiental.

Amb la visita a Carmencita el conseller compleix amb el compromís que va adquirir fa un mes quan va visitar la localitat de Novelda. Durant el recorregut, Climent ha destacat que és tracta “d’una empresa exemple del que volem treballar en la conselleria d’Economia Sostenible en allò que té que vore en la economia real i productiva del nostre territori”.

“És una empresa innovadora- ha continuat- que té molta cura en tots els productes que fa i que aposta també per la responsabilitat social empresarial”.

En aquest sentit, ha afegit que Carmencita “és paradigma del món agroalimentari, un món que hem de seguir potenciant des de la Conselleria i en el que estarem al costat en tot allò que puguem”.

Així, Climent s’ha mostrat sorprés al conéixer les possibilitats que té l’empresa “que treballa des de el xicotet però que dóna molt de sabor i molta qualitat a tots els menjars i a tot el relacionat amb el sector agroalimentari”.

El conseller ha detallat que els empresaris estan demandant més ajudes legals que no ajudes de subvencions i en aquest sentit, “nosaltres anirem en eixa línia”.

Posteriorment, Rafa Climent s’ha traslladat fins a la localitat d’Asp, on ha sigut rebut a l’Ajuntament pel seu alcalde, Antonio Puerto, amb qui s’ha compromés a fer un encontre empresarial a la localitat.

A continuació ha visitat l’empresa de pneumàtics Insa Turbo, pertanyent al grup Soledad, on ha detallat que estem en el moment “de revitalitzar la nostra economia que ha de ser real, una economia del dia a dia que és la que ens ha de donar ocupació i estabilitat”.

Per al conseller, “quan major productivitat aconseguim generarem millor ocupació i de més qualitat i en aquest sentit treballarem conjuntament amb l’empresariat”.

Així mateix, ha explicat que des de la Conselleria d’Economia el nostre camí es va a centrar en la indústria i en tots els sectors productius tenint en compte valors com la sostenibilitat i el reciclatge. Per això, ha subratllat que empreses com Insa Turbo “són un exemple perquè és una empresa que recicla i té capacitat per a generar energies renovables”.

Climent ha detallat també que entre les accions del seu departament per a recolzar a la indústria es troben les línies i ajudes dedicades a la reindustralització, una normativa que ajude als nostres empresaris i l’agilitació de l’administració amb l’objectiu d’aconseguir una economia real, no especulativa.

Finalment ha posat l’accent principalment a escoltar tot l’empresariat de la Comunitat “per a conèixer de primera ma les seues prioritats i amb els qui treballarem participativament i conjuntament per a unir esforços i tots junts traure la situació econòmica avant”.

Carmencita

Carmencita es dedica a la selecció i envasat d’espècies, condiments i postres en pols, edulcorants i preparats per a begudes refrescants i és capdavantera a nivell nacional.

Per a Carmencita l’equip humà és l’actiu més important, un element diferenciador i el major valor afegit. Amés, l’empresa vetla per la igualtat d’oportunitats, sense cap tipus de discriminació. Per a assegurar el seu cumpliment en totes les àrees de l’empresa, Carmencita va implantar, amb l’ajuda de Fundació Florida (Florida Universitària), en 2010, el seu primer Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre dones i homes, amb l’objectiu d’asseure les bases per a una promoció sistemàtica i planificada de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes en l’empresa.

Insa Turbo

InsaTurbo és una empresa familiar que va començar la fabricació de pneumàtics renovats en 1988 i després d’anys de gran creixement i presència internacional, ha aconseguit aconseguir una capacitat de producció diària de 3000 unitats usant les tecnologies més avançades.

Disposa d’ instal·lacions per tot el territori nacional i la seu central, assentada en un polígon industrial propi de més de 200.000 m2, a Aspe. Actualment manté una posició privilegiada en mercats tan competitius com USA, Canadà, Sud i Centre Amèrica, el Carib, Mitjà Oriente i alguns països d’Àfrica i Àsia i principalment Europa.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.