BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Comença la Primavera Infantil al Palau el debut de ‘Los Titiriteros de Binéfar’, Premi Nacional de Teatre

El Péndulo | Redacció.- Comença la primavera infantil al Palau de la Música, amb el debut de “Los Titiriteros de Binéfar”, Premi Nacional Arts Escèniques d’Infància i Joventut. Una Companya de reconegut prestigi que presentarà dissabte 25 (17.00 i 19.00 hores) i diumenge 26 (12.00 i 17.00 hores), el seu últim espectacle “Canciones de los titiriteros”. Es tracta d’una gran festa dins del Palau destinada a les famílies, amb música popular i tradicional de totes les infàncies, combinada amb titelles i altres elements plàstics. Esta proposta d’oci familiar està dirigida per Paco Paricio, amb els titellaires-músics Eva Paricio, Faustino Cortés, Quiri Aquilué, Pablo Borderías i Marta Paricio.

Se trata de una gran fiesta dentro del Palau destinada a las familias.

Per a la posada en escena comptaran amb cançons tan conegudes i entranyables com ara “La Despelona”, “Un elefante se columpiaba”, “La portera de mi casa”, “Sardinas”, “El mundo al revés”, “Sobre las ruinas”, i altres temes de la cultura popular com ara “Periquituli”, “A jugar!”, “Una, dola…”, “Antón pirulero”, que estos joglars de la infància conserven i transmeten des de fa 30 anys per tota Espanya, Europa, Amèrica i Àsia. Tot això amb la participació del públic que crearà una connexió directa amb els artistes.

Esta Companya ha rebut premis internacionals en el Certamen Villa de Madrid, Festival de la Vall d’Albaida, Festival Internacional de Pécs (Hongria) i millor espectacle al Festival Internacional de Titelles de Praga (República Txeca), entre altres, i han participat al Festival Jim Henson de Nova York.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.