Compromís aprova presentar-se a les generals amb Podem i tractarà de seduir Esquerra Unida amb un lloc de sortida

A menys de 48 hores d’acabar el termini per presentar les candidatures que concorreran a les eleccions generals del 20 de desembre, l’executiva de Compromís ha fet aquest dimecres un pas definitiu per esclarir com i amb qui compartiran llista. El màxim òrgan de la coalició ha adoptat un acord per àmplia majoria en una reunió que ha acabat passada la mitjanit que compromet totes les parts de Compromís, i en virtut del qual aquest dijous s’intentaran reconduir les negociacions perquè Esquerra Unida es pugui sumar a la candidatura.

L’acord no ha estat fet públic,  faculta els negociadors de Compromís a oferir el número 4 de la llista per València a Esquerra Unida, amb la qual cosa aquesta formació tindrien un lloc de sortida que la coalició està convençuda que obtindria representació. El pacte implica també que en cas que Esquerra Unida digués que no, el Bloc acceptaria anar amb Podem i altres entitats i representants de la societat que s’hi volguessin sumar.

Compromis-Morera-Monica-SALVA-ALMENAR_ARAIMA20151105_0093_57
image-254868

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.