Compromís demana la cessió de l’antiga comandància marina del Grau de Castelló.

20022018muletarros01Mulet recorda que l’immoble porta més de 10 anys sense ús.

Castelló. El portaveu de Compromís en el Senat, Carles Mulet, ha registrat una sèrie de preguntes al Govern en el qual, d’una banda es demana una relació dels immobles titularitat de l’Estat existents en tot el territori valencià, en el qual s’explique si estan en ús o no, en cas d’aquestes buides, que s’indique des de quan, i si existeix algun tipus de planificació per a la seua ocupació.

Segons Mulet, ” és un luxe inassumible que qualsevol administració pública dispose de terrenys, edificis i béns sense cap tipus d’usos, mentre es paguen lloguers per a albergar dependències públiques a tercers. S’hauria de cercar una pacte entre administracions per a optimitzar i cedir usos, i en casos d’edificis sense previsió d’ús algun, com la residència de suboficials de Castelló, o l’antiga comandància marina del Grau de Castelló, se cedisca a l’ajuntament per a poder donar-li un ús públic”


Mulet ha recordat que PP, PSOE i Ciutadans van votar en contra precisament en el Senat a la petició ( via esmena pressupostos generals de l’Estat) a cedir l’antic edifici de la Comandància de Marina del Grau, de l’Autoritat Portuària, que roman buit des de fa més d’una dècada per a usos públics vinculats al port o ús compartit amb l’ajuntament ” tenim un port capdavanter del mediterrani, tenim una ciutat que encara pot obrir-se més al mar, i tenim un gran edifici que corre el risc de ruïna si no se li dóna un usos, per açò hem tornat a reclamar via pregunta parlamentària, la seua cessió”

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.