banner_990x90_EFE (1)

Compromís intercanvia inquietuds amb la refineria BP Castelló per conéixer les seues necessitats

20180116_121316Compromís per Castelló ha traslladat com afecta el Pla General al Polígon del Serrallo i la necessitat de crear una separació verda entre els nuclis industrials i els habitats

Compromís per Castelló s’ha reunit amb l’empresa BP Castelló per conéixer de primera mà quina és la seua activitat i les seues preocupacions. El portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha manifestat que “creiem que és important que els representats públics es relacionen amb els diferents teixits associatius i empresarials perquè, al cap i a la fi, BP és una empresa que dóna treball de forma directa i indirecta a pràcticament 2.500 famílies de Castelló”.

 Garcia ha explicat que a la reunió “hem aprofitat per a plantejar com afecta el Pla General al Polígon del Serrallo i la necessitat de crear una separació verda entre els nuclis industrials i els habitats”. “També hem parlat sobre la reindustrialització i com la indústria genera treballs estables, així com de la importància d’anar fent plans d’igualtat perquè la dona es vaja incorporant en certs espais que per ara han estat vetats per a ella”, ha afegit.

 La cita ha servit també per a intercanviar qüestions respecte a la qualitat ambiental i la necessitat de col·laboració entre les empreses i les institucions. “Hem traslladat la necessitat d’eixa transparència que és la que garanteix què és contaminant i què no ho és, i que ajuda a fer fora fantasmes i al mateix temps, evidentment, la necessitat de seguir millorant amb l’objectiu d’acabar amb el canvi climàtic i amb la contaminació del nostre aire”, tal com ha destacat el portaveu Garcia.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.