Compromís li recorda diputat Barrachina que ni el PP ni Foment compleixen amb els rodalies, ni amb la CV-10 ni amb les comarques de Castelló

img_7923Carles Mulet i Jordi Navarrete retreuen al PP castellonenc que estiguen satisfets de tindre una autovia que s’acaba a la província sense connectar amb l’A-7 a Catalunya i una xarxa de rodalies que no segueix cap al nord

 

Els senadors de Compromís no arriben a entendre la satisfacció al PP castellonenc per les actuacions del ministeri de Foment en la província de Castelló. “Sembla com si la província de Castelló, la vertebració del País Valencià amb els territoris confrontants s’acabés a la Plana, obviant que la CV-10 acaba a l’aeroport sense connectar amb la resta d’A-7 a Tarragona i que els únics rodalies segueixen sent tristament per als seus usuaris els que uneixen València amb Castelló“, ha assenyalat el senador per Castelló, Jordi Navarrete.

Els senadors de Compromís han denunciat així la inacció del govern espanyol del PP amb la CV-10 al seu pas per les comarques de Castelló i que ha de suposar el desdoblament real de la N-340 per l’interior, una millor seguretat en el trànsit rodat i noves oportunitats per als municipis interiors d’aquestes comarques. Segons Navarrete “la realitat és que tot i haver-se adjudicat els contractes de la CV-10 i futura A-7 fa més de cinc anys, encara és ara que estan redactant projectes i ni tan sols han informat els afectats dels terrenys necessaris per a les expropiacions, el que deixa clara la prioritat que per al PP suposa aquest importantíssim vial”.

Per als senadors de Compromís, que ja han sol·licitat la compareixença del ministre Íñigo de la Serna “perquè explique si el govern de Rajoy seguirà maltractant el País Valencià i les comarques castellonenques especialment” han assenyalat que “des del punt de vista de la vertebració territorial la carretera no pot passar més temps sense executar-se, ja que penalitza la nostra economia, possibilitats i suposa un greuge amb altres territoris, que compten amb autovies segures, ràpides i gratuïtes i faciliten les exportacions dels seus productes“.

 

Al parer de Navarrete “el futur de comarques com part de la Plana, el Maestrat o dels Ports depenen d’un tracte just en matèria inversora per part de Foment, que manté congelades inversions com la connexió de la CV-10 -la futura A- 7- amb Catalunya el projecte bàsic de la qual es va enviar a Madrid des de la Generalitat el 2008. El diputat Barrachina demostra de nou que és un panxacontent i que no està ben informat en temes com les carreteres, el Corredor Mediterrani o l’AVE, que no serà de alta velocitat i acabarà perjudicant la nostra economia. Només des de la mala fe o des de la ignorància es pot estar content amb més pedaços per a aquesta província i en això coincideixen fins i tot les patronals d’empresaris, amb un criteri que, per fi, s’allunya de l’oficial del PP, que prefereix invertir en AVEs a la meseta, mentre ací ens condemnen a peatges o a una perillosa N-340“, ha conclòs.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.