Consum programa un fòrum sobre alimentació i la seua relació amb emocions i benestar personal

La concejala de Consumo, Mary Carmen Ribera, junto a Luisa Chornet y Pilar Esquer. (1)La xarrada se celebrarà el dijous 26 d’abril a la Llotja del Cànem i comptarà amb especialistes com Luisa Chornet i Pilar Esquer

La Regidoria de Consum de l’Ajuntament de Castelló, que dirigeix Mary Carmen Ribera, ha programat dijous que ve, 26 d’abril, a la Llotja del Cànem la xarrada ‘Se’ns ha anat l’alimentació de les mans?’, un fòrum en el qual es va a plantejar que si s’ha de jutjar per com ens va en la nostra vida bé podria dir-se que som el que mengem, com resa la màxima de Hipócrates.

Amb l’objectiu d’analitzar la relació entre alimentació i benestar personal, Ribera ha engegat aquesta iniciativa amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana i la Universitat Jaume I. “L’alimentació és la base d’una bona salut física, mental i emocional i a la vista del resultat: ansietat, depressió, problemes d’atenció en els nostres més xicotets, entorns socials i de treball cada vegada més agressius, sembla que no ho estem fent massa bé. Per açò, la raó d’aquest fòrum és conscienciar a la població de la necessitat de realitzar un consum saludable”, ha manifestat la regidora.

‘Se’ns ha anat l’alimentació de les mans?’ comptarà amb la participació de professionals com Luisa Chornet, pedagoga i coax especialista en gestió emocional, i Pilar Esquer, nutricionista, en una cita el començament de la qual està previst a les 19:00 hores. Ambdues s’encarregaran d’exposar la relació que guarden aquestes emocions que dominen el nostre dia a dia amb els aliments que consumim i com podem canviar el panorama actual modificant el nostre consum diari.

Finalment, Ribera ha assenyalat que en aquesta jornada “permetrà descobrir la baula perduda que lliga les nostres emocions amb la nostra alimentació i com canviant els nostres patrons de consum canviarem també la nostra realitat”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.