Contra el canvi climàtic, al carrer

València Noticies | Redacció.- Amb l’obra Els detectius del medi ambient i una bateria de jocs a la plaça de l’Almoina arranquen este diumenge les activitats que la Fundació Observatori del Canvi Climàtic ha programat per a sensibilitzar sobre els bons hàbits que poden frenar l’escalfament global del planeta. “La idea és traure al carrer estes activitats perquè puguen participar totes les famílies i fer-ho, a més, en cap de setmana per a tindre més impacte”, ha assenyalat el responsable de l’Observatori, Jordi Peris.

arrancan-este-domingo-las-actividades-que-la-fundacion-observatorio-cambio-climatico-ha-programado
image-428138

L’esplanada del Jardí dels Vivers, la plaça de l’Almoina o el carrer Senent Ibáñez de Massarrojos són alguns dels espais públics triats per a fer les activitats de sensibilització que l’Observatori del Canvi Climàtic ha projectat per a esta segona quinzena d’octubre.

A més de l’obra de teatre, que es representarà este diumenge als Vivers, s’han projectat el “Reciclem i juguem” una bateria de set jocs d’habilitat i cooperació, per a xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys, a través dels quals, s’incorporen conceptes de reciclatge i reutilització.

Els espais estan acotats mitjançant estructures de fusta construïdes amb material reutilitzat en una superfície de 100 metres quadrats. A més, hi haurà música ambiental. Este diumenge els jocs s’instal·laran a la plaça de l’Almoina, entre les 12.00 i les 13.30 hores.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.