C’s demana conéixer les mesures de seguretat que tindrà la porta d’accés a la sala d’exposicions municipals

València Notícies | Redacció.- La regidor de Ciutadans en l’Ajuntament de València, María Dolores Jiménez, ha demanat a la regidora de Seguretat, Anaïs Menguzzato, que es donen a conéixer les mesures de seguretat que es van a aplicar en la porta d’accés a la sala d’exposicions municipals de l’Ajuntament de València.maria-dolores-jimenez

“Las mesures preventives de seguretat han d’estar decidides amb antelació a l’obertura d’este nou acceso”, ha explicat Jiménez, que recorda que l’Ajuntament de València té quatre accessos i amb el de la sala d’exposicions passarà a tindre cinc.

L’edil de C’s, que ha lamentat que Menguzzato no resolguera esta pregunta en l’última comissió, ha assegurat: “Estamos a favor d’obrir un accés directe a la sala d’exposició però sempre que es prenguen les mesures de seguretat adequades i expliquen en què van a consistir”. En esta sentit, Jiménez ha recordat: “Llevamos més de quatre mesos esperant la instal·lació d’escaners en les entrades laterals de l’Ayuntament”.

Per a l’entrada a la sala d’exposicions municipal, Jiménez ha dit: “El tripartit ha d’explicar en què consistiran les mesures de seguretat i si pensen destinar a policies per a realitzar funcions de vigilància i control en eixa puerta”. Per a això, Jiménez ha anunciat que presentarà una bateria de preguntes en la comissió de desembre en què li contesten a estes qüestions.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.