C’s demana senyalitzar els espais per a persones amb diversitat funcional en els esdeveniments culturals i festius de València

València Noticies | Redacció.- El grup municipal Ciutadans de l’Ajuntament de València ha presentat una moció a la Comissió de Desenrotllament Humà en què proposa senyalitzar els espais per a persones amb diversitat funcional en els esdeveniments culturals i festius de València.

Amparo Picó.
image-406402

“Son molts els esdeveniments festius i culturals de la ciutat de València i ens consta que les persones amb diversitat funcional patixen situacions que fan que no puguen disfrutar com la resta del público”, ha declarat la regidor de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de València, Amparo Picó.

La regidor de C’s ha urgit a l’Ajuntament per la proximitat de la Batalla de Flores i d’altres esdeveniments pròxims com la Batalla de Flores. En esta línia Picó ha demanat a la comissió que en “els dits espais hi haja personal especialitzat i format per a cobrir atencions de les persones amb diversitat funcional que ocupen els dits espais”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.