Cs denúncia que la Junta Central Fallera oculta els contractes menors

València Notícies | Redacció.- Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València ha denunciat que la Junta Central Fallera (JCF) oculta en la seua pàgina web el llistat de contractes menors adjudicats a distints proveïdors, segons ha afirmat la regidora i consellera de la JCF, Amparo Picó.Amparo Picó.

“La legislació en este sentit és clara i el regidor de Cultura Festiva i president de la JCF ha de conéixer les seues obligacions. Amb la Llei de Transparència es garantix el dret dels ciutadans a l’accés a la informació i establix les obligacions del bon govern per part dels responsables públicos”, ha comentat la regidora Amparo Picó, qui ha recordat que “el portaveu de Cs Fernando Giner, ja va proposar i es va aprovar, en la Comissió d’Hisenda del 25 de gener de 2016 la publicació a “automàtica de tots els contractes menors de l’Ajuntament, este acord també ha de complir-se en els organismes autònoms.”

Per a la consellera de l’organisme faller, “el regidor Fuset ha de complir la llei i implementar en la pàgina web de la JCF la relació de contractes menors que ha formalitzat durant l’any passat i inclús l’anterior. No hi ha cap. Cada any s’augmenta el pressupost de la JCF, enguany gestiona 2.216.242 euros del pressupost municipal i la transparència ha de ser màxima. Els ciutadans tenen tot el dret a estar degudament informats”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.