Cs denúncia que la Junta Central Fallera oculta els contractes menors

València Notícies | Redacció.- Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València ha denunciat que la Junta Central Fallera (JCF) oculta en la seua pàgina web el llistat de contractes menors adjudicats a distints proveïdors, segons ha afirmat la regidora i consellera de la JCF, Amparo Picó.Amparo Picó.

“La legislació en este sentit és clara i el regidor de Cultura Festiva i president de la JCF ha de conéixer les seues obligacions. Amb la Llei de Transparència es garantix el dret dels ciutadans a l’accés a la informació i establix les obligacions del bon govern per part dels responsables públicos”, ha comentat la regidora Amparo Picó, qui ha recordat que “el portaveu de Cs Fernando Giner, ja va proposar i es va aprovar, en la Comissió d’Hisenda del 25 de gener de 2016 la publicació a “automàtica de tots els contractes menors de l’Ajuntament, este acord també ha de complir-se en els organismes autònoms.”

Per a la consellera de l’organisme faller, “el regidor Fuset ha de complir la llei i implementar en la pàgina web de la JCF la relació de contractes menors que ha formalitzat durant l’any passat i inclús l’anterior. No hi ha cap. Cada any s’augmenta el pressupost de la JCF, enguany gestiona 2.216.242 euros del pressupost municipal i la transparència ha de ser màxima. Els ciutadans tenen tot el dret a estar degudament informats”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.