C’s exigix una solució urgent als problemes en la CV-500

narciso-estelles

Narciso Estellés.

València Notícies | Redacció.- El regidor de Ciutadans en l’Ajuntament de València Narciso Estellés ha instat a Generalitat i a l’Ajuntament a solucionar els problemes en la CV-500. Narciso Estellés ha insistit en el fet que “el problema principal és l’estretiment que quedarà en la calçada de l’Avinguda de les Gavines, si no s’acaba de remeiar”.

“Ciutadans està a favor de pacificar el tràfic en la CV-500 però mai d’estrangular-lo. L’estretiment de la CV-500 provocarà que es vesprada tres hores a anar al Dinyar i al Perellonet en període estivals i caps de setmana”, ha dit Estellés.

L’edil de C’s ha censurat al tripartit pels seus “accions impulsives que acaben en rectificacions”. En este sentit, Estellés ha qualificat les actuacions realitzades en la CV-500 com el “paradigma del desastre”. “No han comptat amb ningú per a actuar sobre esta carretera. Sense diàleg ni participació veïnal, la qual cosa han fet ha sigut equivocar-se contínuament des del principi”, ha comentat el regidor.

En relació als coixins berlinesos (badenes) que es van a retirar en la CV-500, Estellés ha lamentat: “Els errors del tripartit ens costen diners. Posar i llevar badenes és una gasto innecessari que demostra que no saben planificar. Algú hauria de dimitir per això”.

“Cal posar semàfors, passos de zebra i parades de la línia 25 que garantisquen l’accessibilitat. Açò que és necessari, no entra en contradicció amb les aberracions que s’han comés des del començament”, ha explicat Estellés.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.