BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Cs urgix a Grezzi a informar els ciutadans dels plans de mobilitat

València Notíces | Redacció.- “Grezzi tornarà a caure en un error greu si no posa els seus nous plans en mans de l’opinió ciutadana”, ha dit el regidor de C´s en l’Ajuntament de València Narciso Estellés, després d’avaluar els nous plans de Grezzi esbossats en la taula de la mobilitat d’este mes de març que contemplen des de l’inici de la segona fase de remodelació de línies de l’EMT a la posada en marxa de la segona etapa de la peatonalización de Ciutat Vella.

El regidor de Cs ha explicat: “Els quatre problemes principals de Grezzi són les presses per canviar les coses, el poc de temps que dóna als ciutadans per a assimilar els canvis, el no tindre sensibilitat ni empatia per a aportar un pla “b” a les persones a qui afecta i actuar amb afany dictatorial en cada una de les seues decisions”.Narciso Estellés.

Segons el regidor de Cs, “després de dos mocions de reprovació de la seua gestió i d’inhabilitació de funcions per part de l’oposició, Grezzi hauria de prendre consciència que els canvis en la mobilitat són qüestió de tots i no d’ell mateix o dels que li posen ‘Me gusta’ en el seu Facebook”.

Sobre els nous plans, Narciso Estellés ha explicat: “Ens preocupa molt la gestió en l’EMT, ja que des de Cs hem pronosticat ruïna econòmica absoluta per a enguany, i no més enllà de l’estiu, per la qual cosa nous canvis sobre modificacions anteriors que ja han causat rebuig poden suposar un autèntic caos en la mobilitat de la ciutat i un perjuí important a les necessitats de transport de les persones”.

En relació amb les multes a la doble fila en l’entorn del col·legi Cervantes, Estellés ha censurat la radicalitat de Grezzi. “En lloc consensuar una solució global en què convisquen pacíficament les distintes necessitats de les persones, Grezzi torna a ser sectari i radical i crega conflictes on no cal. No té res a veure el districte únic amb la facilitats que es donen a les persones per a traslladar els seus fills al col·legi”, ha conclòs Estellés.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.