banner_990x90_EFE (1)

CSeM demana informació sobre els grans deutors d’impostos amb l’Ajuntament

paz_Beltrán-xavier_del_señor-anna_penyalver-iñaki_vallejo

Repassant l’hemeroteca, Castelló en Moviment ha recuperat una notícia de 2013 en què Javier Peris, aleshores regidor responsable de qüestions econòmiques d’un PSPV a l’oposició, demanava informació sobre els “grans morosos” amb les arques municipals, que acumulaven deutes de més de 9 milions d’euros, vuit d’ells superant un deute de 500.000€ cadascun. El socialista exigia que es prengueren mesures per tal de recuperar el deute i una major eficàcia en la gestió tributària.

Recentment, el nou equip de govern d’Amparo Marco ha anunciat contundència front al frau fiscal. En aquest sentit, la formació assembleària Castelló en Moviment ha aprofitat la Comissió de Govern Obert i Participació, que inclou l’àrea d’Hisenda, per a demanar informació sobre l’estat actual de la morositat, sobretot pel que fa als deutors de més de 100.000€, i sobre les mesures que el nou equip de govern pensa aplicar per a recuperar els diners. “Ara que el tema dels grans morosos està sobre la taula a nivell estatal, no podem deixar de preguntar-nos pels nostres grans deutors locals”, ha apuntat Iñaki Vallejo, regidor de l’agrupació d’electors, qui ha afegit: “No podem permetre que mentre la majoria de famílies de Castelló fan enormes esforços per a complir amb les seues obligacions tributàries, siguen precisament els més rics els que deixen de pagar”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.