Cultura i la Banda Municipal apropen la música als escolars amb El carnestoltes dels Animals

170118 concierto para escolares (2)
image-444672
El Palau de la Festa acull, fins el proper 1 de febrer, sis concerts en els que també participa Splai Castelló

 

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló i la Banda Municipal han reprès el projecte del Carnestoltes dels Animals, una iniciativa que busca acostar la música als escolars amb sis sessions en el Palau de la Festa fins al proper dia 1. Les dues primeres actuacions s’han celebrat aquesta setmana i han aconseguit reunir a centenars de nens i nenes.

Les sessions es reprendran dimarts que ve 24 i el dimecres 25 a les 10.00 hores amb la programació establerta per a la iniciativa. Les interpretacions del Carnestoltes dels Animals inclouen Jungla Fantasy, de Nahoiro Iwai; Two Worlds, del Tarzán de Phil Collins; el Rei Lleó, d’Elthon John; la introducció i marxa reial del Carnestoltes dels Animals de Saint Saens; i el Llibre de la Selva, de George Bruns. A més, els passis compten amb la participació i amb les aportacions de Splai Castelló.

La regidora de Cultura a l’Ajuntament, Verónica Ruiz, ha destacat que “els objectius d’aquesta activitat són acostar la música als nens i nenes a través de la interacció amb els músics, els ritmes i les coreografies i oferir una proposta original de programació musical de qualitat als centres educatius de Castelló”.

Ruiz ha afegit que “el concert té un rerefons educatiu en el qual s’ensenyarà als més petits a apreciar la música a través del joc i a fer-los veure que qualsevol tipus de proposta també pot ser divertida”. Després de les actuacions de la setmana vinent, el Carnestoltes dels Animals comptarà amb una nova cita el dia 31 tancarà l’1 de febrer.

 

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.