Cultura Jove

Cultura Jove és un nou programa que la Regidoria de Joventut oferix a la població jove a València.

Perquè entenem la cultura com un dret social, perquè volem garantir el seu accés a la població jove, així com la seua connexió amb l’ecosistema cultural de la ciutat, tot i incentivant a través d’esta l’esperit crític, perquè la cultura és la vitamina que exigix el dret a la llibertat d’expressió. Amb tot, volem facilitar l’accés a una variada programació mensual de teatres, música, cines, literatura, festivals, projectes multidisciplinaris… i més que podràs trobar en esta web.

Descargar (PDF, 1.24MB)

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.