Deu empreses valencianes participen en la fira internacional de L’Havana FIHAV 2016

Deu empreses de la Comunitat Valenciana participen en la Fira Internacional de L’Havana, FIHAV 2016, que celebra enguany el seu trentè quarta edició, del 31 d’octubre al 4 de novembre, en el recinte firal EXPOCUBA.

En la FIHAV, considerada la fira de caràcter comercial més important de Cuba i el Carib i una de les més representatives d’Amèrica Llatina, es donen cita tots els sectors de l’economia cubana.

En aquesta edició, i d’acord amb el compromís del President de la Generalitat, Ximo Puig durant la missió institucional i empresarial a L’Havana el passat mes d’octubre, la Generalitat recolzarà a les empreses valencianes participants amb part de l’import de contractació de l’espai en aquest certamen.

En la seua XXXIV edició, FIHAV comptarà amb més de 25.000 m2 en àrea neta d’exhibició i es preveu la presència d’al voltant de 4 500 expositors de més de 60 països.

Relacions comercials

Les exportacions de la Comunitat Valenciana van ascendir a 81 milions d’euros l’any 2015, la qual cosa representa un increment del 14’35% pel que fa a l’any anterior. La Comunitat Valenciana és la quarta regió espanyola més exportadora al mercat cubà. Va ser origen d’un 8,25% del total exportat per Espanya a Cuba.

L’any 2016 es manté aqueixa tendència a l’alça, amb un increment del 6,6% en els primers vuit mesos de l’any, en registrar un valor de 53 milions d’euros.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.