Dilluns comencen els campus de Pasqua que ofereix la Fundació Esportiva Municipal

València Notícies | Redacció.- El pròxim dilluns comencen els campus de Pasqua per a xiquets, xiquetes i joves de 5 a 15 anys d’edat que ha organitzat la Fundació Esportiva Municipal. S’ha cobert pràcticament la totalitat de les 400 places oferides, amb preus des dels 35 euros, i descomptes per a germans.

Els campus de Pasqua de Fundació Esportiva Municipal es desenvolupen en col·laboració amb diferents clubs, federacions i entitats esportives. La Regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, ha valorat molt positivament el nivell d’acolliment d’estos campus pels quals s’ha apostat fermament des de la Regidoria.Campus Pascua (2)

Enguany s’han posat en marxa quatre campus diferents, amb un total de 396 places, que es desenvoluparan en diferents instal·lacions esportives municipals. La primera de les propostes, en els poliesportius de Benimaclet i Beteró, es realitzarà del 2 al 6 d’abril; mentre que del 3 al 6 d’abril se celebraren els de Petxina i Cabanyal-Canyamelar.

Cadascun dels campus inclou una reserva del 10% de places bonificades, que es destinen a menors en risc d’exclusió social, mitjançant la col·laboració dels Serveis Socials Municipals. En aquesta convocatòria, són 52 els menors que podran assistir als campus de manera totalment gratuïta.

En termes generals, l’oferta pretén completar la formació de l’alumnat de les Escoles Esportives Municipals (mitjançant la promoció de l’‘esport per a tots’). I, d’altra banda, es pretén oferir una ajuda a les famílies per a la conciliació de la vida familiar i laboral. Encara que les inscripcions marxen a bon ritme, encara queden algunes places en alguns dels campus.

L’oferta d’enguany inclou el Campus Multiesportiu Petxina de Pasqua (organitzat pel Club Escacs Ciutat Vella, que tindrà lloc en el Complex Esportiu-Cultural Petxina i en l’Estadi del Túria entre el 3 i el 6 d’abril); l’Escola de Primavera de Bàsquet i Esgrima de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb la Federació d’Esgrima de la Comunitat Valenciana (en el Poliesportiu Benimaclet entre el 2 i el 6 d’abril); l’Escola Esportiva de Pasqua 2018 en el Poliesportiu Verge del Carme-Beteró (organitzada per la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana del 2 al 6 d’abril); i l’Escola de Setmana Santa Poliesportiu Cabanyal-Canyamelar d’Handbol (organitzada per la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana en el Poliesportiu Cabanyal – Canyamelar del 3 al 6 d’abril).

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.