Diputació i Economia busquen optimitzar recursos en la promoció econòmica local

1.- Altur con conseller Climent
image-271043
El diputat de Cooperació Municipal de la Diputació de València, Emili Altur, i el gerent de l’empresa pública Imelsa de la corporació, Josep Ramón Tiller, s’han reunit amb el conseller d’Economia, Rafael Climent, per a coordinar la seua acció política en l’àmbit de la promoció econòmica i l’impuls local.

“L’equip que des de la Diputació anem a treballar l’àmbit de la promoció econòmica local hem volgut traslladar a la conselleria una oferta de coordinació d’accions, a més d’oferir la nostra xarxa municipalista per a no solament sumar, sinó multiplicar resultats en benefici dels pobles”, ha explicat el diputat Altur.

El conseller d’Economia, Rafael Climent, per la seua banda, ha manifestat que en la trobada s’han generat entre ambdues institucions sinergies col·laboratives “importants perquè puguem optimitzar al màxim els recursos disponibles, en benefici de tota la ciutadania, la qual cosa anem a concretar en fets i projectes que puguen millorar el dia a dia de la gent”.

En la trobada també han participat els directors generals d’Economia, Emprendimiento i Cooperativisme, Francisco Álvarez, i de Comerç i Consum, Natxo Costa.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.