El Diputació de València de Raspall Parelles femení arranca aquesta setmana

Amparo de Borbotó, una de les millors jugadores

Demà s’inicia altra edició del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, gran premi Diputació de Valencia, i ja son onze les temporades en les quals el mateix compta amb categories de competició femenina.

Quasi cinquanta seran les formacions que participen enguany en el torneig, que supera any rere any la seua participació provinent dels denou clubs inscrits. Respecte als clubs més destacats per la seua quantitat de formacions presentades, cal destacar els nou equips de Beniparrell i Meliana, així com els quatre d’Oliva o els tres de Borbotó, Moixent i Rafelbunyol. Enguany s’han sumat al campionat nous equips com els d’Algemesí, Marquesat, Quatretonda o Sella, i ha tornat a la competició el club d’Alzira.

Ja respecte a la primera categoria, enguany hi haurà sis equips que juguen per la copa de campiones: la parella guanyadora de la temporada anterior, Mar i Victoria, jugaran enguany per Rafelbunyol, i debutaran en el torneig reeditant la final contra l’Ajuntament de Beniparrell, jugaran contra Ana i Noelia en el carrer de l’Horta Sud; el Borbotó A, amb Anabel, Amparo i Aida, jugarà en casa davant l’Oliva-Verger, que presenta a Ana Sanchis i Fanny; mentre que la

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.