El Diputació de València de Raspall Parelles femení arranca aquesta setmana

Amparo de Borbotó, una de les millors jugadores

Demà s’inicia altra edició del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, gran premi Diputació de Valencia, i ja son onze les temporades en les quals el mateix compta amb categories de competició femenina.

Quasi cinquanta seran les formacions que participen enguany en el torneig, que supera any rere any la seua participació provinent dels denou clubs inscrits. Respecte als clubs més destacats per la seua quantitat de formacions presentades, cal destacar els nou equips de Beniparrell i Meliana, així com els quatre d’Oliva o els tres de Borbotó, Moixent i Rafelbunyol. Enguany s’han sumat al campionat nous equips com els d’Algemesí, Marquesat, Quatretonda o Sella, i ha tornat a la competició el club d’Alzira.

Ja respecte a la primera categoria, enguany hi haurà sis equips que juguen per la copa de campiones: la parella guanyadora de la temporada anterior, Mar i Victoria, jugaran enguany per Rafelbunyol, i debutaran en el torneig reeditant la final contra l’Ajuntament de Beniparrell, jugaran contra Ana i Noelia en el carrer de l’Horta Sud; el Borbotó A, amb Anabel, Amparo i Aida, jugarà en casa davant l’Oliva-Verger, que presenta a Ana Sanchis i Fanny; mentre que la
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.