Diputats de Compromís arriben al Congrés al compàs de música tradicional valenciana

Diputats-Compromis-al-Congres-tradicional_ARAVID20160113_0004_31
image-299902
Si fa quatre anys el llavors diputat electe de Compromís-Equo, Joan Baldoví, va arribar a la sessió constitutiva del Congrés en bicicleta, l’avui parlamentari de Compromís-Podemos-És el moment ho ha fet a peu i acompanyat de música tradicional valenciana. Baldoví, acompanyat de la número 1 per Castelló, Marta Sorlí, i del número 2 per Alacant, Ignasi Candela, han fet la seva aparició a la porta dels Lleons del Congrés dels Diputats seguits de laWov Win Orchestra Valencia que interpretava –mentre els tres diputats valencians feien una mena de desfilada– la coneguda marxa mora ‘Chimo’.

Açò ha estat el més divertit del matí per a Compromís-Podemos ja que la configuració de la mesa de la cambra baixa (amb majoria conservadora malgrat que el socialista Patxi López sigui el president) fa molt difícil pensar que els diputats valencians gaudiran d’un grup parlamentari propi. Des de la coalició s’ha iniciat una  campanya a Twitter per reivindicar el dret a tenir grup propi al marge de Podemos.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.