Dispositius especials de trànsit per als pròxims dies

València Notícies | Redacció.- Davant de diversos actes programats per als pròxims dies, la Policia Local i el Centre de Gestió de Trànsit informen d’algunes restriccions a la circulació.

 Diumenge que ve 15 de gener, a partir de les 12:00h, se celebra en el centre de la ciutat la Festa de la Infantesa organitzada per la Societat Coral “El Micalet”. L’itinerari és el següent: carrer de la Pau, Sant Vicent (entre Plaça de la Reina i l’avinguda de María Cristina) i Plaça de l’Ajuntament. Per això, la Policia Local procedirà a tallar el trànsit des de la Plaça de Tetuan amb General Palanca i accessos al carrer de la Pau pels carrers transversals. Conforme avance la cavalcada s’anirà obrint al trànsit el carrer de la Pau fins a Marqués de Dosaigües. També es mantindrà tallat l’accés a la Plaça de l’Ajuntament des de l’avinguda de María Cristina i, si és necessari, l’accés des de Periodista Azzati.

Palno del devío de tránsito por Sant Antoni.

D’altra banda, el Centre Municipal de Gestió del Trànsit ha preparat el dispositiu especial amb motiu de la festivitat de Sant Antoni Abat, que es desenvoluparà al districte de la Saïdia. La tradicional desfilada i benedicció d’animals per determinats punts de la ciutat, així com la disposició de fogueres, marcaran la regulació del pas de vehicles i vianants per les zones definides.

Els actes festius se celebraran els pròxims dies 16 i 17 de gener (dilluns i dimarts). La celebració inclou una desfilada de ciutadans i ciutadanes que acudixen amb les seues mascotes (gossos, gats, aus…), així com cavalleries, cotxes de tir i carros de diversos tipus, a l’entorn del carrer de Sagunt (vora la parròquia de Sant Antoni Abat).

El dispositiu especial es durà a terme entre les 12.00 i les 15.00 hores del dimarts dia 17, encara que els talls i tancaments de carrers i el control policial per a garantir la fluïdesa de la mobilitat urbana començaran al voltant de les 9.00 hores. Així mateix, i segons s’informa des del Centre de Gestió del Trànsit, la prohibició d’estacionar en els punts per on transcorre la desfilada estarà vigent des de la una de la matinada del dimarts 17.

De manera paral·lela, cap a les 21.00 hores de la nit del dilluns 16 s’instal·larà una foguera en un solar al carrer de Maximilià Thous, a l’entorn del carrer de Sagunt.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.