Dissabte i diumenge, jornades de portes obertes en el Valencia Boat Show

viewimageDesprés de cinc jornades professionals del saló nàutic valencià que han tingut lloc de dilluns a divendres, hui dissabte el Valencia Boat Show obri les seues portes a tots els que desitgen visitar el saló i conéixer de primera mà el mar i els seus esports. L’horari d’apertura serà de 10 a 20 hores ambdós dies, i l’accés al saló serà gratuït.

Eixides al mar gratuïtes
Al llarg de les jornades de portes obertes, l’Escola Municipal de Vela oferirà baptismes de mar gratuïts en embarcacions col·lectives per a tots els visitants que ho desitgen, només necessitaran acostar-se a l’estand de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana per apuntar-se o obtindré més informació. Les embarcacions de l’escola navegaran a vela per la dàrsena interior de la Marina Reial Joan Carles I, i podran admirar l’exposició flotant del Valencia Boat Show.

Durant les jornades de dimecres, dijous i divendres, prop de 900 escolars de València, molts d’ells pertanyents a centres d’acció educativa especial, han pogut eixir a navegar i conéixer millor la vela a bord d’embarcacions col·lectives.

Proactiva Open Arms projectarà el seu documental “Astral”
La ONG catalana Proactiva Open Arms, amb la missió principal de rescatar refugiats que apleguen a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa, projectarà hui dissabte 5 de novembre a les 17:30 hores el documental “Astral”, dirigit per Jordi Évole, després del qual Joaquín Acedo, socorrista professional que ha viatjat com a voluntari tant a Lesbos com a bord del “Astral”, oferirà un xarrada – col·loqui.

La ONG compta amb un estand en el Valencia Boat Show, en el que ofereix informació a tot aquell que vulga col·laborar amb aquesta causa. L’organització va nàixer d’una empresa de socorrisme i salvament marítim amb dilatada experiència en les costes espanyoles. En setembre de 2015, va ser la primera ONG especialitzada en tasques de socorrisme que va arribar a Lesbos (Grècia) i des de juny de 2016 està també present en el mar Mediterrani central amb el “Astral”, un vaixell de salvament i de vigilància. Les seues múltiples intervencions han resultat crucials per salvar la vida de milers de persones.

Forta presència valenciana
Les empreses valencianes de la Comunitat no han volgut perdre’s aquesta cita tan important amb el públic regional i nacional, i entre l’empresariat de la nàutica valenciana, que suposa un moment únic per al foment d’aquest important sector en la Comunitat Valenciana.

El saló compta amb escoles de vela com Dragut Nou, importants clubs com el Reial Club Nàutic de València que ofereix amarres, escola de vela i serveis nàutics, així com la Marina de València, on té lloc el saló. La drassana gandiana Flash Catamarans presentarà la seua gama d’embarcacions totalment fabricades en la Comunitat Valenciana, mentre els valencians Marine Team es presentaran en el certamen com els nous distribuïdors de Elan Yatchs per a tota la Comunitat Valenciana. Xiran Nàutica, empresa alacantina establerta en Dènia, presenta en el Valencia Boat Show diversos models de la prestigiosa marca estadounidenca MONTEREY; i reprénla distribució de la marca FIBRAFORT amb els seus nous models forabord com la novetat 2016-2017 FIBRAFORT F-210. El saló comptarà també amb la presència de Yatchs in Motion, la primera empresa valenciana de transport d’embarcacions, que proporciona cobertura arreu del món.

NauticMotor, empresa ubicada en Catarroja, dona a conéixer el D2-55 i el V6-280 DPS i presenta els nous simuladors Joystick de Volvo Penta, que converteixen l’atracament en una maniobra senzilla i inclús divertida. Navaltec, empresa valenciana líder en el subministrament d’accessoris i serveis nàutics, motors i embarcacions presenta en València la seua àmplia gama d’efectes nàutics per a la pesca, creuer, regata i embarcacions a motor de marques com Accastillage Diffusion, Mercury o Torqeedo, així com embarcacions Quicksilver.

A l’apartat de roba i accessoris destaca la presència de Barcos y Cosas, distribuïdor oficial del Henry Lord, així com Siete lunas de mar, que compta amb una secció de bijuteria inspirada en motius nàutics.

Amb més de 40 anys d’experiència en l’electrònica d’embarcacions de recreo, la empresa valenciana Sofre Electrónica Naval exposa les últimes novetats de Raymarine, empresa líder mundial en electrònica naval i una secció d’equips d’obtenció d’energia, fred i entreteniment de les prestigioses marques Mastervolt, Virifrigo i Fusion, entre altres.

Varadero Valencia, centre de reparació i manteniment d’embarcacions situat en el Reial Club Nàutic de València presenta la completa gama de productes per a embarcacions de la seua nova tenda i el seu acord amb les empreses Pro-riggins y A.T. Hydraulics i ampliació del seu departament tècnic amb la incorporació de personal qualificat i professional (enginyers navals) per a proporcionar un millor assessorament. 

Altres de les empreses valencianes que no han volgut faltar al saló són Hobby Center, Insteimed, Mar Prodet, Neufix, Yachtman, Yahis y Electrosum.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.