Distincions i música en l’acte central del 30 aniversari del Palau de la Música de València

El Péndulo | Redacció.- El Palau de la Música de València va viure ahir l’acte central de la setmana aniversari de l’auditori valencià, amb l’entrega de distincions i amb la música interpretada durant el matí en la Jornada de Portes Obertes i per la Banda Municipal a la vesprada. La regidora de Cultura y presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, acompanyada pel director del Palau, Vicent Ros, va entregar la més alta distinció a la Banda Municipal i una placa commemorativa a Ricard Pérez Casado. Va ser una cerimònia protocol·lària abans de començar el concert, que va ser conduïda per l’actor Juanjo Prats.

Distinción a la Banda Municipal de València. (Foto-Eva Ripoll).

Glòria Tello va agrair a Ricard Pérez Casado “la tasca i l’impuls en la construcció de l’edifici, que va ser un il·lusionant inici que va suposar situar-nos als circuits musicals internacionals i que ha permès que ara l’Orquestra de València tinga una seu per desenvolupar el seu treball amb dignitat”. A més va destacar “l’excel·lència artística de la nostra volguda Banda Municipal de València, tan unida al Palau des dels seus inicis i amb més de 100 anys de servici a la ciutadania”. Per últim ha desitjat als assistents “celebrar molts més aniversaris emblemàtics d’esta casa, que no em cansaré mai de dir, és la vostra”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.