Diumenge es presenta el 20é Diputació Autonòmic de Raspall Parelles

Al campionat de raspall parelles participaran mes d'un centenar d'equipsEl matí del diumenge es presentarà, en el trinquet municipal d’Alcàsser, la 20ª edició del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de Valencia, a les 11:30 hores.

Una nova edició del campionat de parelles ja està preparada, i el seu primer acte tindrà lloc el pròxim diumenge, 22 de juliol, amb la presentació dels quasi cent vint equips participants. Entre els clubs més destacats figuren alguns dels habitualment nombrosos en la competició femenina, que enguany suma un total de 47 formacions participants, repartides en cinc categories. Beniparrell tindrà deu representants en el torneig, mentre que Meliana en tindrà nou. Huit son els equips inscrits pels clubs de Gavarda i Rafelbunyol, mentre que Bicorp i Oliva participaran amb set formacions en la competició. Cal destacar la nova incorporació dels clubs d’Algemesí, Marquesat i Naquera, així com la tornada al campionat dels clubs de Denia i Sella.

La primera categoria masculina comptarà enguany amb sis formacions, els campions de l’any passat que defensen el títol, Rafelbunyol, els subcampions de Bicorp, així com dos equips del club de Xeraco, i la novetat de dos equips del club de Gavarda. Com a favorits es pot destacar a la parella de Escoto i Momblanch, jugadors del CPV Rafelbunyol, i Vicent i Guille, del Xeraco B, també cal nomenar la presencia d’Alberto d’Aielo en el Gavarda A. Respecte a la primera femenina també seran sis els equips participants: la parella campiona de Rafelbunyol, amb Victoria i Mar; les subcampiones de Beniparrell, Ana i Noelia; Borbotó, on jugaran Anabel i Amparo; l’Alqueria d’Asnar, amb Erika i Myriam; les joves Nerea i Natalia del Moixent; i la novetat d’Oliva, on jugaran enguany Ana Sanchis i Fanny.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.